Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

M.A. Management + Majors

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Online undervisning
  • Berlin

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Tag en kandidatgrad i Management

Effektiv ledelse skal i dag være fleksibel, fremadskuende og progressiv. Men i takt med den internationale udvikling som globalisering og finansielle kriser, samt lokale begivenheder og brancherelaterede tendenser, forventes opfattelsen af, hvad virksomhedsledelse indebærer, at ændre sig.

Kandidatuddannelsen i Management adresserer den store forandring inden for virksomhedsledelse og udvider dine specialkompetencer for at forberede dig til din fremtidige rolle som leder. Uanset om du har en baggrund inden for fysik, ingeniørvidenskab eller humaniora – er det ikke din baggrund, der tæller, men din motivation for at drive innovation og ændre tingene til det bedre.

Kandidatuddannelsen i Management giver dig mulighed for at tilegne dig yderligere viden inden for økonomistyring med et videnskabeligt og praktisk fokus. Der kræves ikke tidligere kendskab til virksomhedsledelse, og du kan vælge et specialområde inden for international markedsføring, økonomi, regnskab, IT-ledelse, Engineering Management, Big Data Management eller Lederskab – med 100 % fleksibilitet.

Ansøgning og adgangskrav

Sådan starter du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil først blive registreret som studerende, efter at 50 % af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte med at færdiggøre din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at få oversat dine dokumenter, kan vi hjælpe med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Derfor tilbyder IU International University of Applied Sciences alle studerende tyskkurser gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner med IU's engelske kurser. Ved at udnytte denne mulighed kan du forbedre dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Pris

Lyse sommeren op med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner op for nye muligheder verden over.

  • Rabatt for online studiemodellen: 35%
  • Rabatt for klasseundervisning: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret