Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.A. Management

Længde
36 - 72 måneder, 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
36 - 72 måneder, 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen
Uddannelsen er på
Engelsk

Startdato

1 tilgængelig startdato

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online
  • Engelsk

Om uddannelsen

Bachelor i ledelse

IUs bachelorprogram prioriterer en praktisk tilgang for at maksimere din læring. Du vil lære direkte fra brancheeksperter og opnå vigtige færdigheder og specifikke indsigter. Dette gør, at du vil forstå globale økonomiske trends, tilpasningsstrategier og ledelsesprincipper på et dybdegående niveau.

At tage en bachelorgrad i ledelse giver dig muligheden for at håndtere komplekse opgaver, såsom digitale forandringsprojekter, med lethed. Med den ekspertise og erfaring, du opnår, vil du nemt kunne sigte mod den ønskede karrierevej. Nu har du muligheden for at lære af de bedste og få en konkurrencefordel i din nye karriere – alt tilgængeligt online.

Om uddannelsen

I begyndelsen af studierne vil du fokusere på at lære om bløde færdigheder som interkulturel og etisk beslutningstagning samt samarbejde. Derefter lærer du om digital kompetenceudvikling og tilegner dig interkulturelle og etiske lederegenskaber, i tillæg til viden inden for interkulturel psykologi.

Du vil fordybe dig i iværksætteri og afslutte med at tage valgfag i emner, der interesserer dig, og naturligvis – skrive og aflevere din bacheloropgave.

Ansøgning og adgangskrav

Engelskkundskaber

Afhængigt af dine personlige omstændigheder kan det være nødvendigt at påvise dine engelskkundskaber. Dine færdigheder skal svare til B2-niveauet i den fælles europæiske referenceramme (CEF).

Vi accepterer følgende certifikater for engelskkundskaber*:

  • TOEFL (mindst 80 point)*
  • IELTS (mindst niveau 6)*
  • Duolingo English Test (mindst 95 point)*
  • PTE Academic (mindst 59 point)*
  • Cambridge-certifikat (mindst karakter B)*

Er engelsk dit modersmål, eller har du taget eksamen fra en engelsktalende skole eller universitet? Så behøver du ikke bevise dine engelskkundskaber. Kontakt vores studievejledere for mere information.

*Beviset må ikke være mere end 5 år gammelt.

Sådan starter du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har registreret dig og startet dine studier, vil du få adgang til nogle af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du bliver først registreret som studerende, når 50 % af det samlede antal ECTS-point er gennemført. Du vil derefter have adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte din uddannelse.

Adgangsdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at få dine dokumenter oversat, kan vi hjælpe dig ved at henvise dig til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Videreuddannelse

Med en bachelorgrad i ledelse fra IU International University of Applied Sciences vil du være en fremragende kandidat til forskellige lederstillinger på tværs af brancher og afdelinger. Uanset om det drejer sig om økonomi, markedsføring eller logistik, vil din viden og dine kvalifikationer hjælpe dig med at navigere i nutidens krævende professionelle udfordringer. Eksempler på stillinger:

  • Driftsleder
  • International vækstchef
  • Interkulturel leder
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret