Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

M.A. International Management (MIM)

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Berlin

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Tag en kandidatgrad i International Management

Kandidatprogrammet i International Management (MIM) har til formål at udstyre unge fagfolk, der befinder sig i de tidlige faser af deres ledelseskariere, med et unikt sæt af færdigheder og viden, som hjælper dem med at tage deres karriere videre.

I modsætning til en MBA-grad behøver du ikke have erhvervserfaring i en ledelsesposition for at gennemføre uddannelsen, så det er perfekt for dig, hvis du leder efter de rette værktøjer, der åbner døre og muligheder for at klatre i karrieren.

Kandidatprogrammet i International Management tilbyder en kombination af praktiske læringsmetoder, branchetræningserfaring og fokus på internationalt relevante færdigheder og emner - alt sammen for at du skal være fuldt forberedt på at påtage dig udfordrende lederroller verden over.

Ansøgning og adgangskrav

Sådan starter du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil først blive registreret som studerende, efter at 50 % af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser, og du vil kunne fortsætte med at afslutte din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at oversætte dine dokumenter, kan vi hjælpe med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en sand global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende gratis tyskundervisning. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner med IU's engelsksprogede kurser. Ved at benytte dig af denne mulighed kan du forbedre dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Tag en uddannelse, der fører dig til mellemleder- eller lederpositioner. De internationale aspekter af uddannelsen samt ekspertisen vil forberede dig til at møde udfordringer i erhvervslivet. Uanset hvilket hovedfag du har, vil du få mulighed for at påtage dig lederroller internationalt.

Med en kandidatgrad i International Management øges mulighederne for at avancere til en lederrolle, uanset om du er på din nuværende arbejdsplads eller et andet sted. Vores fokus på internationalitet og praktiske arbejdsfærdigheder vil give dig et solidt grundlag for at påtage dig et bredt udvalg af ledermuligheder, såsom:

  • Projektleder
  • Forandringsleder
  • Brand Manager

Pris

Oplys sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner op for nye muligheder verden over.

  • Rabat for online studieordningen: 35%
  • Rabat for klasseundervisning: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret