Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

M.A. Marketing Management

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bad Honnef

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Berlin

Om uddannelsen

Tag en kandidatgrad i Marketing Management

Chefer inden for marketing og salg står over for stadig mere komplekse og interaktive ansvarsområder. Efter kandidatuddannelsen i Marketing Management vil din fremtidige karriere svare til lederpositioner inden for marketing og/eller salg - på bureauer, små og mellemstore virksomheder, store internationale virksomheder eller non-profit organisationer.

For at forberede dig bedst muligt til det internationale arbejdsmarked tilbydes alle vores uddannelser 100 % på engelsk. Hvad venter du på?

Har du allerede gennemført en uddannelse, studeret på et universitet eller opnået erhvervserfaring? På IU International University of Applied Sciences har du mulighed for at få dine tidligere præstationer godskrevet helt gratis. Ved at gøre dette kan du spare værdifuld tid og reducere studieafgifterne.

På campus

Programmet er nu også tilgængeligt på campus på en af vores to internationale campusser i Berlin eller Bad Honnef. Du vil blive undervist af erfarne akademikere med mindst tre års relevant erhvervserfaring. Dette program vil give dig de færdigheder og den information, du har brug for for at fremme din karriere. Du vil også være berettiget til et 18-måneders visum efter studiet, så du kan arbejde i og udforske Tyskland efter dine studier.

Start på campus: Januar 2023

Varighed: 12 eller 24 måneder

Point: 60 eller 120 ECTS

Ansøgning og adgangskrav

Sådan starter du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser, baseret på den tidsmodel du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50% af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at afslutte din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at få oversat dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Derfor tilbyder IU International University of Applied Sciences alle studerende gratis tysktimer. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online timer med IU's engelske kurser. Ved at udnytte denne mulighed kan du forbedre dine færdigheder, jobmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv mulighed for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Praktisk talt alle virksomheder sælger produkter eller tjenester, hvilket betyder, at karrieremulighederne er store. Eksperter med solid viden inden for marketing og salg er eftertragtede inden for næsten alle karrierer. Fra spændende nystartede virksomheder til store virksomheder, vil en kandidatgrad i Marketing Management fra IU hjælpe dig på vejen til en succesfuld karriere og drive marketingaktiviteter for et bredt spektrum af virksomheder. Med en kandidatgrad i Marketing Management kan du arbejde som...

  • Digital Communications Manager
  • Brand Manager
  • Marketing/Sales Manager

Pris

Lyse op sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner op for nye muligheder verden over.

  • Rabatt for onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt for klasselokalsstudier: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret