Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

M.A. Digital Marketing

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Nøglen til succes ligger i at fange din målgruppe, uanset hvilken platform der er valgt.

Gennem dette 120 ECTS masterprogram vil du forbedre dine kompetencer og fordybe dig i resultatorienterede markedsføringsstrategier, herunder præstationsmarkedsføring og digital analyse. Læreplanen er designet til ikke kun at forbedre dine tekniske færdigheder, men også til at fremme kreativ tænkning, agile metoder og andre vigtige værktøjer. Disse færdigheder vil give dig mulighed for at konstruere en omfattende, multikanal tilgang til online markedsføring, hvilket sikrer en holistisk og effektiv strategi.

Masterprogrammet i digital markedsføring er designet til at udvikle dine vigtigste teoretiske og praktiske digitale færdigheder inden for området.

Med kurser som online markedsføring og sociale medier, performancesmarkedsføring samt digitale analyser og strategier har du en rig mængde viden at trække på til fremtidige karriereprojekter.

Du vil dække emner relateret til digitale miljøer som digitalisering, etik og globalisering, da denne baggrund er nødvendig for området.

Når du først har etableret et solidt fundament, vil du få mulighed for at vælge dit eget specialiseringsområde baseret på, hvad du ønsker at opbygge din ekspertise inden for.

Uanset om det drejer sig om mobil markedsføring, SEO (søgemaskineoptimering), SEA (søgemaskinemarkedsføring) eller innovation og iværksætteri, finder du et rigt udvalg af valgfri moduler at vælge imellem.

Ansøgning og adgangskrav

Antagningshandlinger skal foreligge på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at oversætte dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores betroede oversættelsespartnere.

Generelle adgangskrav

Forudsætningskrav for 120 ECTS:

  • Afsluttet grunduddannelse med 180 ECTS med fokus på økonomi eller erhvervsøkonomi.
  • Din uddannelse skal være fra en offentlig eller offentligt anerkendt højskole/universitet.
  • Du skal have opnået en slutkarakter på mindst "tilfredsstillende" eller svarende til karakter C i din tidligere grunduddannelse.

Adgangskrav for 60 ECTS

  • Afsluttet grunduddannelse med 240 ECTS.
  • Din uddannelse skal være fra en offentlig eller offentligt anerkendt højskole/universitet.
  • Du skal have opnået en slutkarakter på mindst "tilfredsstillende" eller svarende til karakter C i din tidligere grunduddannelse.
  • Bevis for mindst et års erhvervserfaring opnået før studiestart. Erhvervserfaringen skal være opnået efter afsluttede grunduddannelser.

Yderligere adgangskrav

Afhængigt af din tidligere uddannelse gælder følgende indgangsmuligheder for 60 ECTS kandidatuddannelsen:

  • Grunduddannelse med 210 ECTS: du kan indhente det manglende 30 ECTS med bevis for et års kvalificeret erhvervserfaring.
  • Grunduddannelse med 180 ECTS: du kan indhente det manglende 60 ECTS med bevis for to års kvalificeret erhvervserfaring.

Godkendelse af viden og færdigheder opnået uden for videregående uddannelse er principielt muligt.

Er din grunduddannelse ikke inden for det obligatoriske fagområde for dette programs 120 ECTS indgangskrav? Du kan stadig ansøge! Du skal tage 2 specifikke kurser i starten af dine studier og bestå dem for at kunne fortsætte med dine studier. På den måde behøver du ikke at tage en optagelsesprøve og kan bevise dine færdigheder, samtidig med at du optjener ECTS-point som en del af dine studier.

Erhvervserfaring

For 60 ECTS programmet:

  • Bevis for mindst et års kvalificeret erhvervserfaring opnået før studiestart (erhvervserfaringen skal være erhvervet efter afsluttede grunduddannelser).
  • Har du ikke et års kvalificeret erhvervserfaring? Bekymr dig ikke! Med Online Degree Saver-programmet kan du starte dine studier med det samme og opnå din erhvervserfaring sideløbende med dine studier. Du skal opnå et års erfaring, før du afslutter dit Online Degree Saver-program.
  • Du kan give os en oversættelse af din ansættelseskontrakt og din lønseddel, eller du kan bede din virksomhed om at udfylde denne formular på engelsk, underskrive den, påføre virksomhedens stempel og sende den til os.

Engelske færdigheder

Afhængigt af dine personlige omstændigheder kan det være nødvendigt at fremvise bevis for dine engelske færdigheder. Dine færdigheder skal matche B2-niveauet i det fælles europæiske rammeværk (CEF).

Vi accepterer følgende certifikater for engelske færdigheder*:

  • TOEFL (mindst 80 point)*
  • IELTS (mindst niveau 6)*
  • Duolingo English Test (mindst 95 point)*
  • PTE Akademiker (mindst 59 point)*
  • Cambridge-certifikat (mindst karakter B)*

Er engelsk dit modersmål, eller har du taget eksamen fra en engelsktalende skole eller universitet? Så behøver du ikke at bevise dine engelske færdigheder. Kontakt vores studievejledere for flere oplysninger.

*Beviset må ikke være ældre end fem år.

Videreuddannelse

Når du har afsluttet dine studier i online-masterprogrammet i Digital Marketing og etableret din ekspertise inden for området, kan du forvente fremragende karrieremuligheder inden for et bredt spektrum af brancher, med masser af muligheder for at avancere til en lederposition.

  • Digital marketingchef
  • Chef for digital markedsføring
  • Specialist i præstationsmarkedsføring

Pris

Afhængigt af dine personlige eller professionelle forudsætninger kan du ønske at afslutte dine studier så hurtigt som muligt, eller du kan foretrække et mere fleksibelt studieprogram, der er mindre tidskrævende. Det er derfor, vi tilbyder deltidsmuligheder for alle vores uddannelser. Dette gør det muligt for dig at studere sideløbende med professionelle eller personlige forpligtelser. Vi tilpasser dine studieafgifter baseret på din valgte tidsmodel. Kan du ikke afslutte dit program inden for den angivne tid? Intet problem!

Hvis du indser, at du har brug for mere tid, kan du blot skifte til en anden tidsmodel med en måneds varsel før månedens slut.

Der opkræves ingen registrerings- eller administrationsgebyrer, når du ansøger om at studere – du bliver først opkrævet, når dine studier er begyndt, og prøveperioden er slut.

Din prøveperiode starter, når du modtager dine loginoplysninger. Dette giver dig mulighed for at teste vores kurser i en måned uden forpligtelser, før du bliver opkrævet. I løbet af denne måned kan du tage dine første kurser og begynde at lære med det samme!

Når prøveperioden er slut, fortsætter dine studier. Du betaler dine studieafgifter i henhold til din kontrakt.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret