Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Master Management + Majors

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Holdundervisning
  • Berlin

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Master Management + Majors

Uanset hvilket specialistområde du har, kan en mastergrad i ledelse tage dine karrieremuligheder til det næste niveau. Ledelsesevner er meget eftertragtede af virksomheder verden over—uanset branchen. Med en master i ledelse på dit CV viser du potentielle arbejdsgivere, at du er en beslutningstager med motivation og den rette indstilling til at lede ressourcer, projekter eller mennesker og drive virksomhedens succes. Denne alsidige grad kan supplere din eksisterende viden inden for dit specialistområde. Hos IU kan du studere 100 % online, på campus eller skifte mellem begge med deres nye fleksible studieoption.

Ansøgning og adgangskrav

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at få oversat dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores betroede oversættelsespartnere.

Generelle akademiske krav:

  • Afgangsbevis fra gymnasiet som A-Levels eller IB Diploma samt dit karakterudskrift.
  • En fagrelateret videregående uddannelsesbevis.

Afhængigt af din situation kan du have brug for at fremlægge yderligere dokumenter eller opfylde yderligere krav. I så fald vil vores optagelsesteam informere dig, efter du har påbegyndt din ansøgning.

Engelske sprogkundskaber

Afhængigt af dine personlige omstændigheder kan du blive bedt om at fremvise bevis for dine engelske sprogkundskaber. Dine færdigheder skal matche B2-niveauet i det fælles europæiske rammeværk (CEF).

Vi accepterer følgende certifikater for engelske sprogkundskaber*:

  • TOEFL (mindst 80 point)*
  • IELTS (minimum niveau 6)*
  • Duolingo English Test (mindst 95 point)*
  • PTE Akademiker (mindst 59 point)*
  • Cambridge-certifikat (mindst karakter B)*

Er engelsk dit modersmål, eller har du taget eksamen fra en engelsktalende skole eller universitet? Så behøver du ikke at bevise dine engelske sprogkundskaber. Kontakt vores studievejledere for mere information.

*Beviset må ikke være ældre end fem år.

Pris

Afhængigt af dine personlige eller professionelle forudsætninger ønsker du måske at afslutte dine studier så hurtigt som muligt, eller du foretrækker måske et mere fleksibelt studieprogram, der er mindre tidskrævende. Derfor tilbyder vi deltidsmuligheder for alle vores uddannelser. Dette giver dig mulighed for at studere sideløbende med professionelle eller personlige forpligtelser. Vi tilpasser dine studieafgifter baseret på den valgte tidsmodel. Kan du ikke afslutte dit program inden for den angivne tid? Ingen problem!

Hvis du indser, at du har brug for mere tid, kan du blot skifte til en anden tidsmodel med en måneds varsel før månedens slutning.

Der opkræves ingen registrerings- eller administrationsgebyrer, når du ansøger om at studere – du bliver først opkrævet, når dine studier er påbegyndt, og prøvemåneden er slut.

Din prøvemåned starter, når du modtager dine loginoplysninger. Dette giver dig mulighed for at teste vores kurser i en måned uden forpligtelser, før du bliver opkrævet. I løbet af den måned kan du tage dine første kurser og begynde at lære med det samme!

Når prøvemåneden er overstået, fortsætter dine studier. Du betaler dine studieafgifter i henhold til din kontrakt.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret