Søg uddannelse 👉

Hassan Mohamad, VDC Group Manager hos Aarsleff

Hassan vil her give dig et indblik i, hvad det vil sige at være VDC Group Manager hos Aarsleff, og hvad arbejdet indebærer.

Mød Hassan Mohamad, der er VDC Group Manager hos Aarsleff

Per Aarsleff A/S

VDC Group Manager

Ansat hos Aarsleff siden 2015

Uddannet Civilingeniør fra DTU

Kan du kort beskrive det område, du beskæftiger dig med, og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som VDC Group Manager og beskæftiger mig derfor med VDC (Virtual Design Construction) og ledelse. Mit primære job er at strømline den måde, vi bruger VDC på inden for anlæg og infrastruktur i Per Aarsleff A/S.

Eksempler på daglige opgaver er blandt andet at skrive udkast til vejledninger, holde interne kurser, være mentor for nye VDC’ere samt at holde mig ajour med den teknologiske udvikling og undersøge nye workflows, som kan skabe værdi for organisationen.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som VDC’er får du lov til at udvikle den måde, som vi arbejder med digitalt materiale – både tegninger og 3D-modeller.

Vi bidrager med løsningsforslag til både geometriske problemstillinger, men også i forhold til optimering af arbejdsgange, sikkerhed på byggepladsen og meget andet. VDC (Virtual Design Construction) og BIM har snitflader til mange aktiviteter i Aarsleff.

Udfordringen er at bevare overblikket over den teknologiske udvikling. For det går hurtigt – og standardiserede metoder og workflows bliver outdated på no time.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som civilingeniør har jeg godt styr på konstruktionssammensætninger og har en strukturel forståelse, som hjælper mig i det daglige.

Kompetencerne hentet i mere teoretiske og matematiske fag bruger til at ”jonglere” med data og geometriske figurer – for i sidste ende går mit arbejde ud på at forsimple byggeriets mange elementer, så jeg bedre kan formidle den viden til mine kolleger direkte på byggepladsen.

Dele af min uddannelse bruger jeg mere indirekte, da den har givet mig en bredere forståelse for byggeri i Danmark, såsom bygningsreglement og enterpriseformer.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Aarsleff?

Jeg prioriterer at have et spændende og udfordrende arbejde med opgaver fra mange forskellige byggediscipliner. Det er med til at udvikle mig fagligt og personligt.

Det er også en fordel, at vi har mange kompetencer ”in-house”, så du står aldrig alene med et problem. Der er altid en kollega, som er mere specialiseret, som kan hjælpe.

Gode kolleger er der generelt mange af i Aarsleff – og der er rig mulighed for at socialisere og netværke, og opbygge gode relationer.

Hvorfor er Aarsleff en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg tror, det er en blanding. Dels er der frihed under ansvar i det daglige. Dels er der så mange forskellige discipliner i firmaet, så du har rig mulighed for at lære en masse og hele tiden udvikle dig.

Og så synes jeg i øvrigt, at der en god virksomhedskultur, hvor medarbejderne passer på hinanden. Man er godt tilpas i det daglige.


Mød flere ansatte fra Aarsleff

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer