Søg uddannelse 👉

Amanda Bruun Olesen, Entrepriseleder hos Aarsleff

Hvad laver man som entrepriseleder hos Aarsleff? Få svaret her, hvor Amanda Bruun Olesen vil give dig et indblik i hendes daglige arbejdsopgaver.

Mød Amanda Bruun Olesen, der er Entrepriseleder hos Aarsleff her

Per Aarsleff A/S

Entrepriseleder

Ansat hos Aarsleff siden 2021

Uddannet bygningsingeniør / konstruktionsingeniør

Kan du kort beskrive det område, du beskæftiger dig med, og dine primære arbejdsopgaver?

Som entrepriseleder med ansvar for logistikplanlægning arbejder jeg primært på større byggeprojekter.

Mine opgaver er inden for entreprisestyring, hvor jeg er med til at sikre, at leverancer og materialer, byggehejs og arbejdskraft bliver koordineret og leveret til rette tid, hvilket også involverer en del kontakt med underentreprenører og underleverandører.

Det betyder, at jeg har en meget bred kontaktflade i det daglige – men også et arbejde, hvor jeg konstant skal optimere og tilpasse processerne for at sikre succesfuld gennemførelse af projekterne.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I dag arbejder jeg på opførelsen af Mindet – Aarhus højeste erhvervsbyggeri, og tidligere var jeg tilknyttet byggeriet af Lighthouse, som er Danmarks højeste boligejendom. Jeg kan godt lide de udfordringer, der opstår, når du bygger i højden, fordi der er meget på spil.

Løsningerne kræver ofte, at du kan kombinere kreativ tænkning med en proaktiv tilgang, så du samler processens mange delelementer, og byggeriet går op i en højere enhed. Og det motiverer mig at arbejde på projekter, der i den grad fordrer både samarbejde og faglige kompetencer.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som bygningsingeniør har jeg en solid teoretisk forståelse for både byggeprocesser og entreprisestyring, og jeg anvender den viden til at lette planlægningen, så projektet kører så effektivt som muligt.

Jeg trækker også på mine analytiske færdigheder, når jeg håndterer logistik og identificerer mulige flaskehalse, så arbejdet kan fortsætte uden forsinkelser.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Per Aarsleff A/S?

1. Effektiv styring

Det er vigtigt for mig at have klare planer og opnå resultater i rette tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

2. Koordination og samarbejde

Som entrepriseleder samarbejder jeg med forskellige afdelinger og leverandører, og det tætte samarbejde er afgørende for succes.

3. Innovation i logistik

At finde nye, smartere måder at planlægge og optimere logistikken.

Hvorfor er Per Aarsleff A/S en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Koncernen arbejder med en bred vifte af projekter og sikrer derfor, at du kan arbejde med mange forskellige aspekter af din faglighed.

Virksomheden investerer desuden i innovation, hvilket gør mit arbejde med logistikplanlægning både spændende og udfordrende. Samtidig værdsætter jeg den støtte, jeg får fra mine kollegaer.


Mød flere ansatte fra Per Aarsleff A/S

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer