Om uddannelsen
Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst
Lær hvordan man laver og tranformere enhver ret til et vegetarisk festmåltid! Med et diplom i kulinarisk kunst hos Culinary Arts Academy Switzerland får du færdigheder i at lave kulinariske retter og vegetariske retter.
Uddannelsens indhold
På uddannelsen i vegetarisk kulinarisk kunst kan du vælge mellem en ud af to vegetariske kurser, og du får færdigheder i at forberede vegetariske fine-dining måltider. Her lærer du, hvordan man præsenterer måltidet, du lærer om ingredienser og hvilke vine der passer til maden. Du lærer selvfølgelig også om service, og vigtigheden i at balancere næring med sundhed samt hygiejne kontrol.
Denne uddannelse er en verdensklasse kulinarisk program, som giver dig tekniske færdigheder, som du skal bruge for at blive en Michelin Stjerne Chef. Der vil under uddannelsen være udveksling fra top vegetariske chefs og restauranter, hvor du kan lære en masse gode tricks og praktisk viden.
Som færdiguddannet fra Culinary Arts Academy Switzerland får du efter afslutning et diplom i Vegetarisk kulinarisk kunst.
Uddannelses opbygning
Uddannelsen er opbygget af tre semestre, som hver varer 11 uger.
Første semester vil bestå af følgende fag:
- Grundlæggende viden om vegetarisk og plantebaseret madlavning
- Mad sikkerhed og rengøring
- Introduktion til industriel erfaring
- Fransk eller tysk sprog
Andet semester vil bestå af følgende fag:
- Vegetarisk og plantebaseret gourmet køkken
- Smag gennem tiden: Historien og kulturen omkring vegetariske køkkener og plantebaseret måltider
- Introduktion til vegansk bagning og konditori kunst
- Business kommunikation
- Fransk eller tysk sprog
Valgfri praktikophold i Schweiz eller andre lande
Tredje semester består af følgende fag:
- Køkkener fra hele verden
- Det kolde køkken
- Smag gennem tiden: Europæisk gastronomis kultur og historie
- Køkken ledelse og lederskab
- Fransk eller tysk sprog
Praktik i Schweiz eller andre lande i 4-6 måneder.
Le Bouveret - Apicus
Kurset foregår på vores Le Bouveret campus ved Genevesøen, i en moderne og nybygget 4-etagers bygning, der er skræddersyet til gastronomiundervisning.
Campusset huser også "Mosimann Samlingen", som er en ekstraordinær samling af historiske kokkebøger og kulinariske genstande indsamlet over 50 år af den schweiziske masterchef, Anton Antonimann, som er tidligere kok hos det britiske kongehus. Samlingen omfatter menuer, middagsplanlægning og gallaopsætninger, som han har glædet kongelige og berømtheder med i over 50 år.
Startdato
Videreuddannelse
Overfør din merit til Culinary Arts Academy
Oplev Swiss gæstfrihed og en verdensklasse business uddannelse ved at overføre dine merit point til Swiss Arts Academys top rangerede skole. På denne måde kan du få personlig vejledning og læring, højt kvalificeret fakultet og et globalt fællesskab med over 24.000 andre internationale elever.
Culinary Arts Academys Direct Entry program gør det nemt for studerende, som har foretaget erhvervfaglig erfaring eller uddannelse, at fortsætte deres akademiske rejse på denne skole. Kandidater som har taget uddannelse eller erhvervsfaglig erfaring, som minder om kurser på Culinary Arts Academy, kan overføre deres merit point og dermed forkorte deres akademiske program.
Dit udbytte af at overføre merit:
- Få eksponentiel praktikplads og karriere mulighed rundt i hele verden
- Schweiz' bedste kulinariske skole med top rangerede kulinariske uddannelser, faciliteter og verdensklasse instruktører
- Studenter får bolig og mad gennem hele studietiden
Ansøgning og adgangskrav
Adgangkrav for at kunne tage uddannelsen Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst er:
- Anbefalet at være mindst 18 år
- Har du tidligere erfaring med kulinariske skoler og med passende kvalifikationer, har du mulighed for direkte adgang
Få information
Culinary Arts Academy Switzerland - få success som kok eller konditor
Drømmer du om en fremtid inden for restaurantbranchen som enten kok, køkkenchef, konditor eller restaurantchef? Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder professionelle kokkeuddannelser og diplomuddannelser, hvor du får både teori og prakis. Fælles for dem alle er, at de giver dig...