Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst
Lær at mestre schweizisk konditori og chokolade med en uddannelse i konditori og chokolade kunst
Vil du også gerne lære at mestre konditori og lave gourmetkager, hvor alt er til perfektion? Så skal du tage et kursus inden for europæisk konditori og chokolade i Schweiz - chokoladens hjemland! Kurset giver dig mulighed for at udvikle dine evner og kreativitet inden for chokolade og konditori.
Uddannelsens indhold
Bliv ekspert i grundlæggende viden og færdigheder i kulinarisk kunst og styrk din palette af sanser gennem udforskning af forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener.
På denne uddannelse får du udviklet innovative mad præsentationer, og bliver dygtig i grundlæggende viden og færdigheder i kulinarisk kunst. Du kan kickstarte din karriere gennem praktik i en virksomhed i nogle af de bedste konditori virksomheder i verden. Uddannelsen består af et verdensklasse program, som giver dig tekniske færdigheder, som du har brug for, for at kunne blive topchef. På uddannelsen har du professionelle instruktører, som selv har en masse erfaring i brachen.
Når du afslutter uddannelsen får du tildelt et Swiss Grand diplom i konditori og chokolade kunst.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsen i konditori og chokolade kunst består af 3 semestre, som hver varer 11 uger. Det første semester består af følgende fag:
- Grundlæggende viden og erfaring i klassisk bagning og konditori
- Mad sikkerhed og rengøring
- Introduktion til industriel erfaring
- Fransk eller tysk sprog
Andet semester består af følgende fag:
- Chokolade kunst
- Moderne desserter
- Smag gennem tiden: historie og kultur i bagning og konditori kunst
- Næring, sundhed og specielle måltider
- Business kommunikation
- Fransk eller tysk sprog
Valgfri praktik i Schweiz eller i andre lande i 6 måneder.
Tredje semester består af følgende fag:
- Fra koncept til mesterværk - teori
- Fra koncept til mesterværk - praktisk
- Bagning og konditori: trends, koncepter og innovationer
- Køkken ledelse og lederskab
- Fransk og tysk sprog
Praktik i Schweiz eller andre lande i 6 måneder.
Studér i Lucerne
Uddannelsen Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst tager du i Lucerne eller også kaldt Luzern. Luzern er en by, som ligger centralt i Schweiz med omkring 81.700 indbyggere. Byen ligger ved Vierwaldstättersøen (Lucernesøen), hvor der er et fantastisk udsigt til bjergene Pilatus og Rigi.
Hvis du vælger at studere i Luzern, har du rig mulighed for at opleve en masse flot natur og byliv ved siden af dit studie.
Ansøgning og adgangskrav
Adgangkrav for at kunne tage uddannelsen Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst er:
- Anbefalet at være mindst 18 år
- Har du tidligere erfaring med kulinariske skoler og med passende kvalifikationer, har du mulighed for direkte adgang
Videreuddannelse
Overfør din merit til Culinary Arts Academy
Oplev Swiss gæstfrihed og en verdensklasse business uddannelse ved at overføre dine merit point til Swiss Arts Academys top rangerede skole. På denne måde kan du få personlig vejledning og læring, højt kvalificeret fakultet og et globalt fællesskab med over 24.000 andre internationale elever.
Culinary Arts Academys Direct Entry program gør det nemt for studerende, som har foretaget erhvervfaglig erfaring eller uddannelse, at fortsætte deres akademiske rejse på denne skole. Kandidater som har taget uddannelse eller erhvervsfaglig erfaring, som minder om kurser på Culinary Arts Academy, kan overføre deres merit point og dermed forkorte deres akademiske program.
Dit udbytte af at overføre merit:
- Få eksponentiel praktikplads og karriere mulighed rundt i hele verden
- Schweiz' bedste kulinariske skole med top rangerede kulinariske uddannelser, faciliteter og verdensklasse instruktører
- Studenter får bolig og mad gennem hele studietiden
Forespørgsel efter information
Culinary Arts Academy Switzerland - få success som kok eller konditor
Drømmer du om en fremtid inden for restaurantbranchen som enten kok, køkkenchef, konditor eller restaurantchef? Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder professionelle kokkeuddannelser og diplomuddannelser, hvor du får både teori og prakis. Fælles for dem alle er, at de giver dig...