Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst
Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst
Lær hvordan man laver og tranformere enhver ret til et vegetarisk festmåltid! Med et diplom i kulinarisk kunst hos Culinary Arts Academy Switzerland får du færdigheder i at lave kulinariske retter og vegetariske retter.
Uddannelsens indhold
Styrk din kærlighed for kulinarisk kunst og lær grundlæggende teknikker. På denne uddannelse i kulinarisk kunst lærer du grundlæggende færdigheder og viden i kulinarisk kunst og udvikler din palette og sanser gennem at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener. Du får træning med erfarne chefinstruktører, som giver dig vejledning i, hvordan du benytter dine nye færdigheder i praksis. På uddannelsen får du et verdensklasse kulinarisk program, som giver dig de tekniske færdigheder, som du har brug for, for at kunne blive topchef.
Du afslutter uddannelsen med en eksamen, hvor du som bestået får et Swiss Grand Diplom i kulinarisk kunst.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsens forløb foregår af 3 semestre, som alle varer omkring 11 uger. På første semester vil du blive lært i følgende fag:
- Fundamental klassisk madlavning
- Mad sikkerhed og hygiejne
- Introduktion til industriel erfaring og oplevelse
- Fransk eller tysk sprog
På andet semester, vil det være:
- Europæiske køkkener
- Smag gennem tiden: Europæisk gastronomis kultur og historie
- Introduktion til bagning og konditori
- Business kommunikation
- Fransk eller tysk sprog
Du kan vælge udveksling på andet semester til enten Schweiz eller andre lande i 6 måneder.
På tredje semester, vil du lære:
- Køkkener fra hele verden
- Det kolde køkken
- Smag gennem tiden: Europæisk gastronomis kultur og hisorie
- Køkken lederskab og ledelse
- Fransk eller tysk sprog
Du kan også vælge at komme på praktik på tredje semester i 6 måneder.
Le Bouveret - Apicus
Kurset foregår på vores Le Bouveret campus ved Genevesøen, i en moderne og nybygget 4-etagers bygning, der er skræddersyet til gastronomiundervisning.
Campusset huser også "Mosimann Samlingen", som er en ekstraordinær samling af historiske kokkebøger og kulinariske genstande indsamlet over 50 år af den schweiziske masterchef, Anton Antonimann, som er tidligere kok hos det britiske kongehus. Samlingen omfatter menuer, middagsplanlægning og gallaopsætninger, som han har glædet kongelige og berømtheder med i over 50 år.
Ansøgning og adgangskrav
Adgangkrav for at kunne tage uddannelsen Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst er:
- Anbefalet at være mindst 18 år
- Har du tidligere erfaring med kulinariske skoler og med passende kvalifikationer, har du mulighed for direkte adgang
Videreuddannelse
Overfør din merit til Culinary Arts Academy
Oplev Swiss gæstfrihed og en verdensklasse business uddannelse ved at overføre dine merit point til Swiss Arts Academys top rangerede skole. På denne måde kan du få personlig vejledning og læring, højt kvalificeret fakultet og et globalt fællesskab med over 24.000 andre internationale elever.
Culinary Arts Academys Direct Entry program gør det nemt for studerende, som har foretaget erhvervfaglig erfaring eller uddannelse, at fortsætte deres akademiske rejse på denne skole. Kandidater som har taget uddannelse eller erhvervsfaglig erfaring, som minder om kurser på Culinary Arts Academy, kan overføre deres merit point og dermed forkorte deres akademiske program.
Dit udbytte af at overføre merit:
- Få eksponentiel praktikplads og karriere mulighed rundt i hele verden
- Schweiz' bedste kulinariske skole med top rangerede kulinariske uddannelser, faciliteter og verdensklasse instruktører
- Studenter får bolig og mad gennem hele studietiden
Forespørgsel efter information
Culinary Arts Academy Switzerland - få success som kok eller konditor
Drømmer du om en fremtid inden for restaurantbranchen som enten kok, køkkenchef, konditor eller restaurantchef? Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder professionelle kokkeuddannelser og diplomuddannelser, hvor du får både teori og prakis. Fælles for dem alle er, at de giver dig...