Om uddannelsen
Kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab ruster dig til at arbejde med udvikling af fremtidens fødevarer i forhold til smag, sundhed, bæredygtighed, kvalitet og fødevaresikkerhed.
Uddannelsen er for dig, der synes, at mad er spændende, set fra en naturvidenskabelig vinkel. Du bliver ekspert i de nyeste teknologier og i at styre produktionen i en fødevarevirksomhed. Du kan fx komme til at arbejde med den grønne omstilling af vores fødevareproduktion. Under uddannelsen specialiserer du dig i enten
Plantebaserede fødevarer
;
M
ejeriteknologi (mejeriingeniør)
;
Ø
lvidenskab
;
eller en
I
ndividuel specialisering
.
Uddannelsen er engelsksproget.
Arbejder du for denne skole?
Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.
Hvorfor vælge Københavns Universitet?
31.917kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet
4/5* - Fagligt miljø
4/5* - Socialt miljø
*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021
Ansøgning og adgangskrav
Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 5. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet
Få information
Københavns Universitet - uddannelser for enhver smag
Københavns Universitet (KU) var Danmarks første univeristet, og i hele 450 år var det også landets eneste universitet. Nu er der kommet en del flere til, men Københavns Universitet (KU) har fortsat sin position som Danmarks førende forsknings- og uddannelsesinstitution - Danmarks nationale og internationale universitet....