Om uddannelsen
Med en uddannelse i fødevareinnovation og sundhed kan du arbejde med udvikling af sunde, bæredygtige og mere velsmagende fødevarer.
Du kommer til at arbejde aktivt med fødevarevidenskab, fødevareinnovation og produktudvikling inden for discipliner som ernæring, Food Design Thinking, forbrugervidenskab, fødevarekemi, gastronomi, madsociologi og sensorik. Du bliver i stand til at udforske og optimere fødevarer med fokus på velsmag, sundhed og bæredygtighed, der sikrer udbredelse til gavn for flest mulige.
Uddannelsen er engelsksproget.
Arbejder du for denne skole?
Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.
Hvorfor vælge Københavns Universitet?
31.917kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet
4/5* - Fagligt miljø
4/5* - Socialt miljø
*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021
Ansøgning og adgangskrav
Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 5. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet
Få information
Københavns Universitet - uddannelser for enhver smag
Københavns Universitet (KU) var Danmarks første univeristet, og i hele 450 år var det også landets eneste universitet. Nu er der kommet en del flere til, men Københavns Universitet (KU) har fortsat sin position som Danmarks førende forsknings- og uddannelsesinstitution - Danmarks nationale og internationale universitet....