Startdato
Om uddannelsen
Bliv finansbachelor
Drømmer du om en spændende karriere inden for bank, realkredit, ejendomsadministration, forsikring, pension eller ejendomshandel? Så er finansbacheloruddannelsen det oplagte valg for dig.
Uddannelsen vil give dig en bred viden om erhvervsøkonomi, erhvervsjura, projektledelse og ejendomsfinansiering samt værktøjer til at forstå og analysere finansteoretiske problemstillinger.
På finansbacheloruddannelsen lærer du at gennemføre rådgivning af finansielle ydelser og produkter.
Uddannelsen til finansbachelor er en 3½-årig videregående uddannelse, hvor de første fire semestre er baseret på teori, og undervisningen foregår på skolen. Uddannelsen er ikke en top-up, men læses som en samlet professionsbacheloruddannelse.
Arbejder du for denne skole?
Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.
Ansøgning og adgangskrav
Adgangskrav og optagelse på Finansbacheloruddannelsen:
Du kan søge optagelse med en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse.
Gymnasial uddannelse
Du kan søge optagelse med følgende gymnasiale uddannelser:
- Almen studentereksamen (STX)
- HF-eksamen (HF)
- Merkantil studentereksamen (HHX)
- Teknisk studentereksamen (HTX)
- Gymnasiale indslusningsforløb for flygtninge og indvandrere (GIF)
- Erhvervsfaglig studentereksamen i forbindelse med en erhvervsuddannelse (EUX)
- Tilsvarende færøske og grønlandske eksamener samt eksamenen fra Duborg-skolen og A.P. Møller Skolen.
Du kan desuden søge optagelse med en international eller udenlandsk eksamen, som Uddannelses- og Forskningsministeriet har vurderet som sammenlignelig med en dansk gymnasial uddannelse.
Søger du optagelse med en gymnasial uddannelse, skal du opfylde følgende fagspecifikke adgangskrav:
- Engelsk C og enten matematik B eller virksomhedsøkonomi B
Eksamen og diplom
Praktik - og studieophold på Finansbachelor:
På finansbacheloruddannelsens 5. semester, skal den studerende i praktik, inden for den brancheretning, der er valgt. Praktikken har et forløb på fem måneder og ligger i efteråret. Både praktikvirksomheden og Cphbusiness stiller en kontaktperson og en vejleder til rådighed for den studerende.
Kontaktpersonen i praktikvirksomheden udformer i samarbejde med den studerende en praktikaftale, hvoraf det fremgår, hvilke opgaver den studerende skal arbejde med i praktikperioden.
Den studerende udarbejder undervejs i praktikopholdet en praktikrapport. Praktikvejlederen fungerer som sparringspartner for den studerende under hele praktikforløbet og er samtidig eksaminator for praktikrapporten.
Du kan vælge at læse hele 3. semester på ét af vores partneruniversiteter i eller uden for Europa. Forinden vil vores internationale afdeling og afdelingens udlandskoordinator, Programleder Bent André Kofod, informere dig om denne mulighed.
Din fremtid starter på Cphbusiness
Brænder du for noget, og vil du hurtigt i gang med din karriere? Via et perfekt miks af real-life cases, undervisning med et højt fagligt niveau og praktik giver en erhvervsakademiuddannelse på Cphbusiness dig byggestenene til at få direkte ud...