Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

M.A. Digital Innovation and Intrapreneurship

Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Længde
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning

Startdato

1 tilgængelig startdato

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Tag en kandidatgrad i Digital Innovation and Intrapreneurship

Innovative og risikovillige fagfolk er en nødvendighed for alle virksomheder, der ønsker at vokse og udvide deres aktiviteter og portefølje. Med dette unikke kandidatprogram i Digital Innovation and Intrapreneurship får du mulighed for at udvikle de rette teoretiske viden og praktiske færdigheder til at kombinere originalitet med en udenfor-rammerne tankegang.

Dette avancerede program er designet til kandidater med en bachelorgrad, der har mindst et års relevant og kvalificeret erhvervserfaring.

Når du har taget din kandidatgrad i Digital Innovation and Intrapreneurship, har du udviklet de færdigheder, der kræves for at lede innovationsindsatser i virksomheder som en intern game changer eller en ekstern konsulent.

Ansøgning og adgangskrav

Sådan starter du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har tilmeldt dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50% af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at afslutte din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at oversætte dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er af den grund, at IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende gratis tysktimer. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner med IU's engelske kurser. Ved at udnytte denne mulighed kan du forbedre dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Når du har afsluttet din mastergrad i Digital Innovation and Intrapreneurship, venter spændende muligheder foran dig inden for forskellige forretningsområder. Du vil være klar til en karriere i en lederposition, for eksempel i en af disse roller:

  • Projektledelse Innovation
  • Innovationsspecialist
  • Innovations- og Applikationsudviklingschef

Pris

Opdag sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner op for nye muligheder verden over.

  • Rabatt for onlinestudiemodellen: 35%
  • Rabatt for klasselokalsstudier: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret