Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.A. Entrepreneurship

Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Tag en kandidatgrad i Entreprenørskab

BA Entrepreneurship-programmet hjælper dig med at forvandle dine drømme til virkelighed: du vil lære grundlæggende forretningsprincipper, få indsigt i det globale marked og den teknologi, som virksomheder vil bruge i fremtiden, samt udvikle en stærk entreprenørmentalitet.

Udnyt din eksisterende passion for innovation og udfordringer, og arbejd på at bygge den op til en opskrift på succes. Uanset om du planlægger at starte din egen virksomhed eller arbejde som konsulent og vejlede om de bedste måder at føre virksomheder fremad, vil du forfine dine praktiske færdigheder i dette udfordrende og spændende kandidatprogram.

Og den bedste del? Du vil begynde at arbejde med innovative forretningsprojekter allerede fra første semester for at give dig alle de praktiske færdigheder, du har brug for for at få succes som en fremtidig virksomhedsleder.

Ansøgning og adgangskrav

Sådan påbegynder du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har registreret dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50 % af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at færdiggøre din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at oversætte dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner. Ved at udnytte denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Med en kandidatgrad i Entreprenørskab får du et bredt udvalg af muligheder at vælge imellem og mange forskellige måder at starte din karriere på. Du kan være din egen chef og bruge al den viden, du har udviklet, til at starte din egen virksomhed og tiltrække investorer. Alternativt kan du slutte dig til en virksomhed, der søger dygtige fagfolk med en stærk forståelse for forretningsdrift, ledelsesevner og en transformativ tilgang til vækst – med den ekstra bonus af en internationalt anerkendt grad, der signalerer, at du komfortabelt kan lede et forskelligartet, multikulturelt team.

Pris

Lys sommeren op med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner nye muligheder verden over.

    • Rabat for online studiemodel: 35%
    • Rabat for klasseundervisning: 25%*

Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret