Søg uddannelse 👉
Højskoleophold

Outdoor Vinterfjeld

Længde
2 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
2 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Slagelse
  • Dansk

Fall

  • Holdundervisning
  • Slagelse
  • Dansk

Om uddannelsen

Outdoor

Outdoor Vinterfjeld

  • Fællesskab i bevægelse mentalt og fysisk.
  • Naturoplevelser i et eventyrligt vildt vinterlandskab.
  • Udfordre dig selv på ski, løb, mtb, rulleskøjter og til klatring

ER DU KLAR PÅ EVENTYR?

Kom med på eventyr i vinterfriluftslivet, som byder på udfordringer, fællesskab og uforglemmelige oplevelser. Alle kan være med uanset erfaringsniveau. Vi opbygger sammen mod og færdigheder til et episk eventyr på klatrevæggen og til sidst på en episk  tur til Norges smukke vinterfjelde. Udforsk vinterens magi, skub grænser og skab varige minder i et fællesskab fuld af tillid.

NÅ NYE HØJDER

Outdoor Vinterfjeld er for dig, der gerne vil opleve en spændende blanding af klatring og nordisk vinterfriluftsliv. Erfaring er ikke nødvendig, bare du har mod på at blive udfordret og lyst til eventyr. I klatringen kommer til at arbejde med muskler, du ikke vidste fandtes, og balance, du ikke troede var mulig. Du kommer til at arbejde med din psyke, så den bliver din ven og ikke din fjende.

UD I DET FRI

Vinterfriluftslivet kommer i spil, når vi skal jage de helt store naturoplevelser. Vi skal overnatte i shelter, varme os ved bålet og lave aftensmad over ilden. Vi skal vandre langs de danske kyster, køre mtb og stå på rulleskøjter for at blive fysisk klar til vinterfjeldet. Alle vores forberedelser giver 100 gange igen når vi skal på den ekstraordinære tur til Norge. Her skal vi gå på ski, og træde vores egne spor ud til afsidesliggende norske fjeldhytter. Vi skal bygge og overnatte i snehuler. Vinterfriluftsliv er noget helt særligt, og det er fantastisk at udforske fællesskabet på frostklare morgener med varmen fra solen lige i ansigtet.

FÅ UDDANNELSESBEVISER MED

På Gerlev elsker vi Outdoor, og du vil opleve undervisere der virkelig brænder for faget. Du vil blive præsenteret for et bredt udsnit af Outdoor aktiviteter, hvor du vil opleve store udfordringer, men også masser af flow. På faget arbejder vi med personlig og social udvikling, og alle de forskellige situationer vi møder på faget sætter krav til dig og krav til holdet om at samarbejde og gøre sit bedste. 

Da vi i vinterperioden arbejder meget med klatring og bouldering, vil du i løbet af perioden have mulighed for at få sikringsbevis 1 og 2 fra Dansk Klatreforbund.

Ansøgning og adgangskrav

Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har prøvet outdoor før, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at udfordre dig selv i diverse outdoor-discipliner.

Eksamen og diplom

Der er ikke eksamen på faget. Du modtager et højskolebevis, hvor dine fag og fagenes længde fremgår.

Pris

Du betaler en samlet pris for dit højskoleophold. Se priser på gerlev.dk/tilmelding.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Outdoor Vinterfjeld
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

Vi træner side om side, inspirerer hinanden, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Du kan dyrke din yndlingsidræt eller prøve kræfter med noget helt nyt – og opdage nye sider af dig selv. Alt det bedste samlet et sted. På...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret