Startdato
Om uddannelsen
Bager
En uddannelse til bager er et traditionsrigt håndværk med masser af plads til kreativitet. Du arbejder med traditionelle kager og nytænkning af brød og kager.
Dit udbytte
Som bager er du nysgerrig på bagerfaget og kan lide at skabe nye trends inden for fx bagværk. Under uddannelsen til bager lærer du at skabe klassisk bagværk og kager på nye måder.
Du kommer til at arbejde med dine hænder og får en grundlæggende viden om fremstillingen af brød og kager.
Uddannelsen til bager kombinerer teori og praksis, og du får viden inden for bagværk, køb og salg, varer og egenkontrol. Du kan specialisere dig til håndværksbager og detailbager.
Indhold
Her er nogle af de fag, du får på uddannelsen til bager:
- Brødproduktion
- Dessertproduktion
- Flødekager og lagkager
- Rullede deje
- Rørte kager
- Piskede masser
- Egenkontrol
- Varekendskab
- Salg og service
Oplæring (praktik) med løn
Det er din opgave at finde din læreplads, men ZBC har studievejledere, der kan hjælpe dig. Oplæringsvirksomheden og du skal ind indgå en skriftlig uddannelsesaftale.
Oplæring (praktik) i udlandet
Drømmer du om at tage dele af din uddannelse i udlandet, kan vi hjælpe dig med at realisere din drøm.
Ansøgning og adgangskrav
9. eller 10. klasse med 02 i dansk og matematik. Er du over 25, bliver du indkaldt til en realkompetencevurdering før opstart.
Eksamen og diplom
Der vil løbende være eksaminer under denne uddannelse.
Få information
Det store udvalg af uddannelsesretninger i flere byer er din adgang til et mangfoldigt studiemiljø tæt på dig, hvor du kan indfri dine fremtidsdrømme. Vores primære mission er at bevare bredden i uddannelsesudbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne.Lige...