Søg uddannelse 👉
Udveksling og High School

Summer Programme – Sustainable Business

Længde
Kontakt for information
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Kontakt for information
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Rennes

Om uddannelsen

Summer Programme – Sustainable Business

This holistic programme will provide students with conceptual frameworks and practical ideas to understand how organisations and managers can optimise economic, social, and environmental performance to deliver a sustainable business strategy. By discovering international and local ‘Corporate Social Responsibility’ (CSR) practices, students will examine how responsible managers and their companies’ stakeholders can work together to create a more sustainable world.

Læs på Rennes School of Business

Rennes School of Business (Rennes SB) er en af Frankrigs førende business schools, som er kendt for sin internationale atmosfære og akademiske høje standarder. Den er blandt de under 10% business schools på verdensplan, der har den prestigefyldte "Triple Crown" akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), hvilket vidner om et konstant højt niveau. Samtidig er både tuition fee og leveomkostninger langt lavere end f.eks. Paris, så her får du virkelig value for money! Rennes School of Business har dog også et campus i Paris, hvor du kan studere en hel Bachelor of Management.

Rennes SB tilbyder en bred vifte afStudy Abroad mulighederpå bachelor- og kandidatniveau inden for økonomi, ledelse og iværksætteri. Du kan også vælge at læse enhel bachelor, enhel kandidatuddannelseellersummer school. Alle programmer er undervist på engelsk, hvilket gør det til et ideelt valg for danske studerende. 

På Rennes SB finder du over 95% internationale professorer samt studerende fra mere end 100 lande, hvilket er med til at sikre at du får en unik global uddannelse. Det meget internationale miljø er med til at forberede dig til en succesfuld og internationalt præget karriere. Samtidig er der er både en studenterorganisation, der tager imod internationale studerende, og over 150 årlige events for studerende hvilket sikrer, at du lynhurtigt falder godt til og får venner fra hele verden.

Hvad kan jeg læse på Rennes School of Business?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sommerkurser
  • Hel Bachelor
  • Hel Kandidat


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Rennes School of Business, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Rennes School of Business
2 Rue Robert d'Arbrissel
35065 Rennes

Rennes School of Business (Rennes SB) er en af Frankrigs førende business schools, som er kendt for sin internationale atmosfære og akademiske høje standarder. Den er blandt de under 10% business schools på verdensplan, der har den prestigefyldte "Triple Crown" akkreditering...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret