Søg uddannelse 👉
Private uddannelser

Indretningsarkitekt Uddannelse Online

Længde
12 Lektioner
Pris
18.500 DKK inkl. moms
Næste startdato
3 februar, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12 Lektioner
Pris
18.500 DKK inkl. moms
Næste startdato
3 februar, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

3 februar, 2025

  • Online undervisning
  • Online

Hvorfor vælge Nordic Online Academy ?

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Om uddannelsen

Indretningsarkitekt Uddannelse Online

Er du passioneret omkring design, æstetik og funktionelle rum? Med vores Indretningsarkitekt uddannelse får du de nødvendige kompetencer til at skabe smukke og ikke mindst funktionelle indretningsløsninger, uanset om det gælder private boliger eller erhvervsmæssige projekter.

Bliv certificeret indretningsarkitekt

Hos Nordic Online Academy ser vi frem til snart at lancere vores kommende uddannelse som Indretningsarkitekt.

Uddannelsen er målrettet dig, der ønsker en karriere inden for indretning og design, og som brænder for tegningsdelen af indretningsfaget. Med denne uddannelse får du både teoretisk viden og praktisk erfaring, der klæder dig på til at træde ind i et voksende og spændende erhverv.

Indretningsarkitektuddannelsen er en dybdegående online uddannelse, udviklet i samarbejde med erfarne og professionelle fageksperter. 

Med en indretningsarkitektuddannelse hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne indrette store som små lokaler med et øje for funktionalitet, æstetik og stil. Du kommer gennem hele paletten fra viden omkring farver, materialer, indretning & styling, belysning, lovkrav, bæredygtighed til hele den udøvende del i for af tegning i digitale programmer med fokus på praktiske opgaver, så du selv kommer til at få fingrene i det. 

Du styrer rumplanlægningen som indretningsarkitekt

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores fageksperter. På uddannelsen vil du blive undervist af en indretningsarkitekt og -konsulent samt en civilingeniør med speciale i arkitektur. På den måde får du en unik forståelse for både indretningsarkitektfaget, men også de faggrupper du kan komme til at samarbejde med. Dette giver dig det allerbedste fundament som ny indretningsarkitekt i branchen for at kunne tale kvalificeret og professionelt omkring alle facetter af indretningsfaget.

Sådan er Indretningsarkitekt uddannelsen opbygget

- Modul 1: Introduktion til indretningsfaget
- Modul 2: Farver
- Modul 3: Materialer
- Modul 4: Moodboards
- Modul 5: Lær at forstå lovkrav og grundregler
- Modul 6: Belysning
- Modul 7: Indretning og styling
- Modul 8: Introduktion til tegning
- Modul 9: Introduktion til pCon.planner
- Modul 10: Caseopgave - privat bolig
- Modul 11: Caseopgave - Erhverv
- Modul 12: Caseopgave - Offentlig bygning
- Modul 13: Kom godt fra start

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen henvender sig til indretningskonsulenter samt nye inden for faget, der brænder for og har en stor interesse i plantegninger og 3D tegninger som led i en indretningsløsning. 

Underviser: Barbara Høyer Johansen

Barbara har en solid baggrund som arkitekt med fokus på bæredygtigt byggeri og arbejder i dag som bæredygtighedsansvarlig i byggebranchen. Hun har en central rolle i at implementere miljøvenlige og cirkulære processer i byggeprojekter, hvor hun sikrer, at bæredygtighed er en integreret del af både planlægning og udførelse.

Vi er stolte over at have Barbara som underviser på vores indretningsarkitekt uddannelse. Hendes omfattende erfaring og praktiske forståelse af arkitektur og bæredygtigt byggeri vil give dig som studerende et uvurderligt indblik i samarbejdet mellem faggrupper. Hun vil hjælpe dig med at udvikle en dybere forståelse for de øvrige fagdiscipliners arbejde, så du står stærkest, når du selv skal indgå i samarbejder på tværs af branchens mange specialer.

  • Flere års erfaring som arkitekt med fokus på bæredygtigt byggeri
  • Bæredygtighedsansvarlig inden for byggebranchen 

Underviser: Jennie Oxlade

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. 

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. 

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's kreative uddannelser. 

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.

  • Indehaver af Oxlade Design 
  • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
  • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør, indretningskonsulent og indretningsarkitekt

Pris

Prisen for denne uddannelse er 18.500 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningsarkitekt Uddannelse Online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret