Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Kandidat i informationsvidenskab og kulturformidling

Københavns Universitet, i København
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Om uddannelsen



På Informationsvidenskab og kulturformidling udforsker vi de etiske implikationer af organisering og formidling af information i forhold til forskellige typer af brugere og kontekster. Vi undersøger digitaliserings- og kulturformidlingsprojekter med henblik på at forstå deres betydning for samfund og virksomheder.


Du kan specialisere dig i enten Information og it eller Arkiver, biblioteker og museer. Du kan også sammensætte uddannelsen frit og vælge de kurser, der passer til det, du gerne vil beskæftige dig med på sigt.


På profilen i
Information og it
arbejder du med teknologiforståelse og informationsetik med fokus på digitale medier, big data og overvågning. Vælger du profilen i
Arkiver, biblioteker og museer
skal du arbejde med kulturformidling, læring og projektskabelse med fokus på den digitale kulturarv og de kulturelle institutioner.


Uddannelsen giver dig kompetencer til at bygge bro mellem teknologi og mennesker og bygger oven på dine analytiske og metodiske færdigheder fra din bachelor. Du får kompetencer til at vurdere digitaliseringsprojekters betydning og til at udvikle nye informations- og kulturformidlingsstrategier for brugergrupper, virksomheder, institutioner og samfund.


Læs mere om
uddannelsens faglige profil og jobmuligheder.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Hvorfor vælge Københavns Universitet?

31.917kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4/5* - Fagligt miljø

4/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Ansøgning og adgangskrav

Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 5. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet

Få information

Få information

Før vi omdirigerer dig til denne udbyders hjemmeside, vil vi meget gerne bede dig om at udfylde denne formular, så vi kan holde kontakten. Du kan afmelde dig når som helst.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Københavns Universitet
Fiolstræde 1
1171 København K

Københavns Universitet - uddannelser for enhver smag

Københavns Universitet (KU) var Danmarks første univeristet, og i hele 450 år var det også landets eneste universitet. Nu er der kommet en del flere til, men Københavns Universitet (KU) har fortsat sin position som Danmarks førende forsknings- og uddannelsesinstitution - Danmarks nationale og internationale universitet....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet