Søg uddannelse 👉
Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Kandidat i biologiske løsninger

Københavns Universitet, i København
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Om uddannelsen



Kandidatuddannelsen i biologiske løsninger (Biosolutions) er for dig, der vil arbejde med bæredygtig, biologisk produktion af fødevarer, materialer, biologicals og miljøteknologi. Uddannelsen foregår i Kalundborg, Danmarks nye kraftcenter for bioteknologi, tæt på verdensførende biotekvirksomheder som fx Novo Nordisk, Chr. Hansen og mange andre.


Du bliver ekspert i biologiske systemer og værtsorganismer i industrielle processer. Du får viden om bl.a. industrielle mikroorganismer, råstoffer, enzymer, processering og sidestrømme. Du lærer at udvikle nye, biobaserede produkter og metoder til at genanvende ressourcer. Det kan fx være indenfor fødevareproduktion, bioenergi, miljøteknologi eller planteforædling. Du lærer også at tilpasse biologiske systemer og at analysere og optimere fremstillingsprocesser, så kvalitet og bæredygtighed forbedres.


De fleste af kurserne foregår i tæt samarbejde med biotekindustrien, og du har mange muligheder for at lave dit speciale sammen med en virksomhed.


Uddannelsen er engelsksproget.
Uddannelsen oprettes kun ved et tilstrækkeligt antal kvalificerede studerende.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Hvorfor vælge Københavns Universitet?

31.917kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4/5* - Fagligt miljø

4/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Ansøgning og adgangskrav

Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 5. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet

Få information

Få information

Før vi omdirigerer dig til denne udbyders hjemmeside, vil vi meget gerne bede dig om at udfylde denne formular, så vi kan holde kontakten. Du kan afmelde dig når som helst.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Københavns Universitet
Fiolstræde 1
1171 København K

Københavns Universitet - uddannelser for enhver smag

Københavns Universitet (KU) var Danmarks første univeristet, og i hele 450 år var det også landets eneste universitet. Nu er der kommet en del flere til, men Københavns Universitet (KU) har fortsat sin position som Danmarks førende forsknings- og uddannelsesinstitution - Danmarks nationale og internationale universitet....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet