Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.Sc. Data Science

Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bad Honnef

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Berlin

Om uddannelsen

Tag en bacheloruddannelse i Data Science

Den mest betydningsfulde økonomiske og sociale udvikling i vores tid er digitaliseringen. Digital teknologi fylder ikke kun alle områder af social kommunikation, men har også en vigtig indflydelse på vores økonomi. Den repræsenterer eksisterende former for teknologi, samtidig med at den baner vejen for nye forretningsmodeller, som tidligere ikke var mulige. Dens kendetegnende træk er den konsekvente anvendelse af data - uanset hvor, uanset hvornår. Data Science er derfor kernen i alle digitaliseringsprocesser.

En bacheloruddannelse i Data Science dækker dataforberedelse, visualisering og analyse; al den viden du har brug for for at starte en karriere inden for området. Du vil lære at tage en metodisk, fokuseret og logisk tilgang til datavidenskabelige problemer, og fokus på praktiske problemløsningsfærdigheder vil gøre dig klar til dine fremtidige udfordringer med selvtillid.

Ansøgning og adgangskrav

Hvordan du påbegynder din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har registreret dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser, baseret på den tidsmodel du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50% af det samlede antal ECTS er gennemført. Da får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at afslutte din uddannelse.

Antagningsdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at oversætte dine dokumenter, kan vi hjælpe med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en sand global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tyskkurser gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner. Ved at udnytte denne mulighed kan du forbedre dine færdigheder, jobmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv chancen for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

En bacheloruddannelse i Data Science hjælper dig med at tage dine første skridt inden for forskellige arbejdsområder, såsom ingeniør eller konsulent. Desuden kombinerer vores programmer topmoderne forelæsninger med brancheførende eksempler på bedste praksis, hvilket hjælper dig med at fremme din karriere på den mest effektive måde.

Når du har afsluttet din eksamen, kan du for eksempel arbejde som...

  • Data Engineer
  • Data Scientist
  • Digital Analytics Consultant

Pris

Oplys sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner op for nye muligheder verden over.

  • Rabatt for online studiemodellen: 35%
  • Rabatt for klasseundervisning: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret