Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.Sc. Cyber Security

IU International University of Applied Sciences , i Bad Honnef (+1 lokationer)
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Fleksibel opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Holdundervisning
  • Bad Honnef

Fleksibel opstart

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Bacheloruddannelse i Cybersikkerhed

I dette praktiske bachelorprogram i Cybersikkerhed, tilgængeligt online, på campus eller som en kombination af begge, vil du blive trænet til at blive en Threat Hunter med lederpotentiale. Du vil tilegne dig den nyeste viden inden for cybersikkerhed og arbejde med arkitektur, programmering og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer.

Ud over Incident Response og Digital Forensics vil du lære om aspekter af penetrationstests og reverse engineering for at forstå perspektivet fra cyberkriminelle og beskytte din sikkerhed.

Skil dig ud i mængden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til onlinekurser. Ved at benytte dig af denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale og give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Ansøgning og adgangskrav

Når du har registreret dig og startet dine studier, vil du få adgang til nogle af dine kurser, baseret på den tidsmodel, du vælger. Du bliver først registreret som studerende, når 50 % af det samlede antal ECTS-point er gennemført. Du vil derefter have adgang til resten af dine kurser og kan fortsætte din uddannelse.

Adgangsdokumenterne skal leveres på engelsk eller tysk. Hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves en oversættelse. Hvis du har brug for at få dine dokumenter oversat, kan vi hjælpe dig ved at henvise dig til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Videreuddannelse

Viden inden for Cybersikkerhed er efterspurgt i alle brancher, da arbejdet i næsten alle virksomheder er baseret på teknologi.

Efter din uddannelse i Cybersikkerhed vil du være bekendt med kompleksiteten af sikkerhedsforanstaltninger og opmærksom på målrettede branchespecifikke emner. Du vil få den nødvendige viden til at udvikle sikkerhedskoncepter og udføre relevante tests. Dette gør dig i stand til at forsvare dig mod cyberangreb ved hjælp af sikker software og systemarkitektur. Efter uddannelsen kan du for eksempel være en del af en IT-sikkerhedsafdeling eller et systemarkitekturteam. Du har også mulighed for en karriere inden for Digital Forensics, penetrationstests, revision, red teaming eller som en cyberhændelsesekspert. Med en bachelorgrad i Cybersikkerhed kan du arbejde som:

  • IT-sikkerhedskonsulent
  • Etisk hacker/Pentester
  • System-/Netværks-/Firewall-administrator

Pris

Lys fremtiden op med op til 35 % rabat på dine studieafgifter!

Nu kan du spare op til 35 % på et studieprogram, der åbner for nye muligheder over hele verden. Rabat på online-studiemodellen op til 35 %.

Du kan starte når som helst og have 100 % fleksibilitet til at studere og tage dine eksamener!

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret