Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.Sc Applied Artificial Intelligence

IU International University of Applied Sciences , i Bad Honnef (+1 lokationer)
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bad Honnef

Kontakt for information

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

Tag en bacheloruddannelse i Anvendt Kunstig Intelligens

Værktøjer til anvendt kunstig intelligens får en stadig større betydning i vores hverdag og vil fortsætte med at gøre det i mange år fremover.

Mange af os bruger det uden at indse det, når vi taler med chatbots, og for mange er interaktionen med personlige digitale assistenter som Alexa eller Siri blevet en selvfølge.

Men anvendt AI tilbyder så meget mere; det er nøglen til banebrydende teknologier, som forventes at ændre vores liv, som selvkørende biler.

Virksomheder, der handler hurtigt og integrerer denne teknologi i deres forretningsstrategi, har en stor mulighed for at overtage betydelige markedsandele. Det er her, du som fremtidig anvendt AI-specialist kommer ind i billedet.

Når du har tilegnet dig viden om tale- og billedbehandling, maskinlæring, robotik, UI/UX og softwareudvikling, vil din viden gøre dig til en stærk kandidat til stillinger i mange internationale tech-lederselskaber.

Tag din kandidatuddannelse i Anvendt Kunstig Intelligens fra IU University of Applied Sciences og gør dig klar til spændende muligheder!

Ansøgning og adgangskrav

Sådan påbegynder du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har registreret dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50% af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at færdiggøre din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at få oversat dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores betroede oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner. Ved at udnytte denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Som ekspert inden for anvendt kunstig intelligens kan du forvente fantastiske karrieremuligheder inden for et bredt spektrum af industrier.

Ved at tilegne dig de nødvendige færdigheder inden for området, som vil være efterspurgt over hele verden i overskuelig fremtid, vil du få et lovende udgangspunkt for ikke kun at udvikle en spændende karriere, men også nyde godt af lukrative muligheder.

Takket være vores tværfaglige tilgang i dette studieprogram vil dine færdigheder blive implementeret effektivt i alle brancher, der bruger anvendt AI. Vælg de retninger, der bedst passer til dine interesser, og forbered dig på at hoppe direkte ind i det område, du vælger, hvad enten det er autonome køretøjer eller smarte hjem.

Som professionel inden for anvendt AI kan du arbejde i roller som:

  • Udvikler af autonome køretøjer
  • Udvikler af smarte fabrikker
  • Udvikler af Augmented Reality (AR/VR)

Pris

Lys op i sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner nye muligheder verden over.

  • Rabat for online studiemodel: 35%
  • Rabat for klasseundervisning: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret