Søg uddannelse 👉
Bacheloruddannelse

B.Eng. Robotics

Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 ects point
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bad Honnef

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Berlin

Om uddannelsen

Tag en bacheloruddannelse i Robotics

Mobilitet, sundhedspleje, landbrug og mere – forsyningskæder over hele verden bliver stadig mere afhængige af robotteknologi. Robotter skaber hurtigere og mere effektive måder at designe, konstruere, overvåge, inspicere og transportere med præcision og smidighed. Robotter kan programmeres til at påtage sig mange roller, men industrien er stadig afhængig af dygtige fagfolk til at designe, teste og bygge denne teknologi samt sikre sikkerhed og pålidelighed. Robotik er et enormt marked, der vokser hurtigt, med en enorm karrieremulighed for dem med den rette ekspertise.

For at forberede dig bedst muligt til det internationale arbejdsmarked tilbydes alle vores uddannelser 100 % på engelsk. Hvad venter du på?

Har du allerede gennemført en uddannelse, studeret på et universitet eller opnået erhvervserfaring? Hos IU International University of Applied Sciences har du mulighed for at få dine tidligere præstationer godkendt helt gratis. Ved at gøre dette kan du spare værdifuld tid og reducere studieafgifterne.

Ansøgning og adgangskrav

Hvordan påbegynder du din uddannelse med Online Degree Saver-programmet

Når du har registreret dig og påbegyndt dine studier, får du adgang til en del af dine kurser baseret på den tidsmodel, du vælger. Du vil blive registreret som studerende først, efter at 50% af det samlede antal ECTS er gennemført. Derefter får du adgang til resten af dine kurser og vil kunne fortsætte med at færdiggøre din uddannelse.

Optagelsesdokumenterne skal fremlægges på engelsk eller tysk; hvis de ikke er udstedt på et af disse to sprog, kræves der en oversættelse. Hvis du har brug for at få oversat dine dokumenter, kan vi hjælpe dig med at henvise til vores pålidelige oversættelsespartnere.

Eksamen og diplom

I den globaliserede verden, vi lever i, kan det betale sig at være en ægte global borger. Det er derfor, IU International University of Applied Sciences tilbyder alle studerende tysktimer gratis. Uanset om du studerer online eller på campus, har du adgang til online lektioner. Ved at udnytte denne mulighed kan du øge dine færdigheder, beskæftigelsesmuligheder og lønpotentiale samt give dig selv muligheden for at arbejde for tyske virksomheder eller endda flytte til Europas største økonomi.

Videreuddannelse

Efter at have afsluttet din uddannelse i Robotics vil du være en ekspert inden for dit område og en eftertragtet kandidat til et bredt udvalg af roller. For eksempel kan du specialisere dig inden for automationsteknik i luft- og rumfartsindustrien, kemi- og bilindustrien, mekanik og anlægsteknik eller logistik. Med en kandidatgrad i Robotics kan du arbejde som...

  • Robotics Engineer
  • Project Lead Robotics
  • Automation Engineer

Pris

Lys op i sommeren med op til 35% rabat på dine studieafgifter

Nu kan du spare op til 35% på et studieprogram, der åbner nye muligheder verden over.

  • Rabat for online studiemodel: 35%
  • Rabat for klasseundervisning: 25%

*Du kan starte når som helst.

IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU University of Applied Sciences tilbyder kvalitetsuddannelser på bachelor-, master- og MBA-niveau med en helt ny tilgang. Vi har etableret flere campusser for studerende, der ønsker at gennemføre deres studier på stedet, men tilbyder også vores programmer online til fjernundervisning....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret