Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Kandidatgrad i visuelt design

Istituto Marangoni, i Milano
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

visuelt design

Tag en kandidatgrad i visuelt design i Milano!

Formålet med masteruddannelsen i digital kunstnerisk ledelse er at uddanne en ny professionel: den såkaldte "Nexter". En Nexter er både en digital art director og en kommunikationsstrateg, der er i stand til at designe og styre relevante integrerede kommunikationsprojekter. De er eksperter i digitalt kommunikationsdesign og er velbevandrede i nye medier, nye teknologier og de seneste tendenser. Nexters er også et godt bindeled mellem kommunikations-, reklame- og brandingverdenen og bureauer, der er specialiseret i brugen af digitale medier. Masteruddannelsen i digital art direction er udviklet i samarbejde med McCann Worldgroup Italien.

Denne kandidatuddannelse findes i to specialiseringer:

  • Digitalt design til fordybende oplevelser.
  • Digital kunstnerisk ledelse

Ved at studere digitalt design til fordybende oplevelser vil deltagerne blive opfordret til at anlægge både et strategisk og kreativt perspektiv på de mange forskellige anvendelser af XR. I et foranderligt teknologisk landskab, der domineres af nye medier og virtualiseringen af hverdagen, konvergerer tre nøgleaspekter af design i stigende grad:

  • De fantastiske kreative muligheder, som immersive teknologier giver (f.eks. Internet of Things, augmented reality, virtual reality, eXtended Reality, kunstig intelligens, videospil)
  • Behovet for at forbedre den menneskelige opfattelse
  • Forbindelsen mellem fysiske miljøer og digitale verdener

På baggrund heraf vil de studerende designe fordybende sensoriske installationer, der forstærkes af generativt multimedieindhold, digitale kunstudstillinger, projektionskortlægning af malerier, lys, animeret grafik og musik.

Målgruppe

Digitalt design til fordybende oplevelser

Masteruddannelsen i Digital Design for Immersive Experiences har til formål at uddanne en ny professionel figur, ekspert i interaktive teknologier og værktøjer til at skabe mindeværdige, multisensoriske "fygitale" oplevelser for erhvervslivet, såvel som underholdningsindustrien, detailsektoren og kommunikationen af kulturelle værdier (heldigitale museer, udstillinger).

Digital kunstnerisk ledelse

Disse fuldtidskurser på postgraduate niveau er specialiserede programmer, der understøtter deltagernes karriere i designindustrien. De er designet til dem, der allerede har erhvervet specifikke færdigheder inden for det relevante område på bachelorniveau, eller til branchefolk, der ønsker at uddybe deres viden om et specifikt fagområde i design.

Pris

Tilmeldingsgebyr: €5.500

Gebyr EU: €23.200

Gebyr uden for EU: €24.500

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kandidatgrad i visuelt design
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Istituto Marangoni

Istituto Marangoni har skoler på ni forskellige steder i verden. Hvis du ønsker at studere mode, design eller kunst på absolut topniveau i en kreativ international miljø, så er du kommet det helt rigtige sted. Her tilbydes en multikulturel oplevelse...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet